Cookies og Persondata.

Når du besøger Likeparis.dk bliver der indsamlet en en lang række informationer om besøget. Informationerne bruger vi til at forbedre din oplevelse på siden, til at vurdere hvilke funktioner der anvendes, og til brug i forbindelse med markedsføring af webshoppen.

Ved at gennemlæse vores persondatapolitik kan du blive klogere på hvordan vi behandler dine oplysninger, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til de indsamlede oplysninger samt hvem du skal kontakte ved spørgsmål til persondatapolitikken.

Det er samtidig vigtigt at pointere, at kundeoplysninger indsamles i henhold til gældende lovgivning.

Når du besøger Likeparis.dk registreres din IP adresse samt data omkring dine bevægelser rundt på siden. Det bliver også registreret når du logger ind, og hvis du tilmelder dig vores kundeklub. Alt dette for at gøre det nemmere for dig, når du handler i Webshoppen.

I forbindelse med besøg på Likeparis.dk anvendes Google Analytics som analyseværktøj.

Indsamling af dine personoplysninger sker når du godkender vores handelsbetingelser.

Vi indsamler følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Information om dit køb
  • Telefonnummer er valgfrit
  • Fra cookies, IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker og søgninger.

Likeparis.dk foretager først og fremmest registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt, til dig.

Derudover indhentes oplysninger i forbindelse med markedsføring så du kan modtage tilbud og nyheder. Dette via nyhedsbrev såfremt du er tilmeldt vores nyhedebrev, eller via tredjepartsmarkedsføring som Facebook, Instagram og Google.

Vi indhenter også en række oplysninger for at give dig en bedre oplevelse når du besøger vores webshop.

Personoplysningerne registreres hos Likeparis.dk og opbevares i 3 år efter din seneste aktivitet, hvorefter oplysningerne slettes. Er du tilmeldt vores kundeklub bliver oplysningerne først slettet 3 år efter en evt. udmelding.

I forhold til ordrehistorik slettes dine oplysninger efter 7 år, da vi er forpligtet til at overholde gældende lovgivning.

Hvem har adgang til Persondata?

Indehaver af Likeparis.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Herudover har vores IT samarbejdspartner fairhjemmeside.dk samt hostingpartner MS Host adgang til de data der er på likeparis.dk, begge har afgivet særlig fortrolighedserklæring i forhold til håndtering af data.

Kortoplysninger opbevares IKKE hos Likeparis, men hos vores eksterne leverandør EPAY, og vi har ikke adgang til dine fulde kortoplysninger.

Likeparis’ dataansvarlige er Michael Kristensen som kan kontaktes på mail: [email protected]

 

Deles persondata med andre?

Persondata deles med vores eksterne distributører GLS, for levering af dine forsendelser og information om levering. Dette kan ske både via e-mail og på SMS.

Hvordan får jeg mine data, eller hvordan får jeg dem slettet?

Når du er registreret hos Likeparis har du altid mulighed for at gøre indsigelser imod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, du har ret til at få de data du selv har indtastet udleveret, og du har ret til at disse bliver slettet.

Alle henvendelser vedr. persondata rettes til: [email protected]

Hvordan beskyttes dine personoplysninger?

Vi ligger stor vægt på at bestykke dine data, da det skal være trygt at handle hos Likeparis.dk. Dette bl.a. ved løbende opdatering af vores systemer, så vores Webshop altid er opdateret til seneste version.

Derudover skiftes administrators brugeroplysninger løbende for at mindske risikoen for ulovlig indtrængen.

Vi kan naturligvis ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet, og der kan derfor være risiko for at der uberettiget skaffes adgang til data. Det er derfor på eget ansvar at du afgiver personoplysninger.